18 december 2017

Tidiga klappar

Tomten svängde förbi hos oss på tredje advent. Det var ju några klappar som tomten inte trodde att barnen skulle kunna få med sig ner på tåget från Vittangi. Snäll som tomten är så lämnades klapparna under granen redan till tredje advent alltså. 

Lyckan var enorm! Willow som är 2,5 fick en käpphäst som Carlo gjort och hon blev superduperlycklig. Hon grenslade den direkt och började rida runt och hojta nihahaha, nihahaha! 

Wellington som är 7,5 hade önskat sig en hoppstylta, och tänk att tomten hade fått brevet som han skickade till moffa så att moffa kunde de skicka vidare till tomten i Korvatunturi. Mind. Blown. Kanske att han låtsas lite men han VILL tro på tomten och det vill jag också. 

Winter Alba som nyss fyllt 5 har aldrig haft en docka så det hade hon önskat sig. Hon har döpt den till Isabella och den är nu en trogen följeslagare i allt hon tar sig för. Hon är lite mer pragmatisk och tackade mig för presenten men tänkte ändå stt tomten på något sätt var inblandad. Kanske slog tomten in paketen i papper och jag satte på snörena? Och var det en röd eller grå tomte egentligen? Grå = den riktiga Vittangi-tomten. 

Och imorgon åker vi norrut med Polarexpressen (nattåget till Kiruna). Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar